Bejelentkezés

A műhelyben - különösen szezonban - kénytelenek vagyunk figyelembe venni a javításra bejelentkezés időpontját, ezzel nyilvánvalóan tartozunk a korábban érkező megbízóinknak. A műhely alatt a Veszprém, Pipacs u. 23. alatti üzletünket értjük. 

 

26 éve reménytelenül próbáljuk propagálni, hogy ne az első napsütéses héten kívánja mindenki megjavíttatni az amúgy fél éve üzemképtelen bringáját. Erre nem lehet felkészülni, illetve lehet - alkatrésszel -, de az időt nem tudjuk összespórolni hozzá. 

 

Az érkezési sorrendet illatően akadhatnak kivételek: hosszú úton lévő túrázóknak SOS jellegű segítségnyújtás, nagyon rövid idő alatt orvosolható kisebb munkák (különösen saját eladású kerékpárok esetében), végül az esetleges garanciális problémák soron kívüli intézése.  A fentieket leszámítva a bejelentkezés időpontja a mérvadó. A bejelentkezés/időpont foglalás lehetséges személyesen, telefonon vagy e-mail-ben. Az időpont foglalás előnye - pláne ha a kerékpár még használható - hogy elegendő azt a javítási határidő előtt 1-2 nappal behozni és nem terheli feleslegesen tárolási kapacitásunkat sem.

 

Az idegen eredetű használt kerékpárok megnövekedett száma miatt kénytelenek vagyunk kijelenteni, hogy az árlistánkban szereplő munkadíjak normális körülmények között üzemelő kerékpárokra vonatkoznak. A hosszú időn át nedvességnek, gondatlan tárolásnak, szállításnak kitett, majd a lomisok által "felújított", össze nem illő, használt alkatrészekkel buherált, ezer sebből vérző darabokra nem. Az átvételkor szinte lehetetlen azonnal felfedezni ezeket a problémákat, így a munka és anyag költség a becsült összeg többszöröse is lehet. A nyilvánvalóan "piacos" kerékpárokra indokolt esetben előrefizetést kérünk melyből a javítás meghiúsulása esetén tényleges költségünket levonjuk.

 

Az átvett/elvállalt javításokról 2 példányos munkalapot állítunk ki, ezen szerepelnek az átvételkor ismert, megbeszélt feladatok, kiválasztott alkatrészek, stb. A javítás során felmerülő problémákat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztetjük. Amennyiben semmilyen váratlan dolog nem áll elő, akkor nem telefonálunk és az előre rögzített időpontban átvehető a javított kerékpár ill. teleszkóp, fék vagy egyéb alkatrész. 


TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

ÜZLETÜNK NYITVA  H-P 10-17-ig, Szo 9-12-ig.

ÚJ FELNŐTT KERÉKPÁROK KISZÁLLÍTÁSA 30 KM-EN BELÜL INGYENES.

Tovább

TELEFON:

88/328-379, 20/418-2626

Tovább

E_MAIL:

info@faradykerekpar.hu

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...