Garancia

Az általunk végzett javításokra - ideértve az új kerékpárok üzembehelyezését is - többrétű garanciát vállalunk. Ez tartalmazza egyrészt a "hivatalos" jótállást, új beépített alkatrész, illetve komplett új kerékpár esetén. Ezen felül a javítási munkalapunk felmutatása mellett az azon szereplő munkákkal kapcsolatos utánállítás, más beállítási igény, bármilyen jogos reklamáció esetén egy évig díjmentesen helytállunk. Ehhez kérjük őrizzék meg az átvétel és a javítás során kitöltött, általunk átadott "MEGRENDELŐ-ÁTVÉTELI ELISMERVÉNY"-t. Ez a papír tartalmazza, hogy a megrendelő mit kívánt és azt, hogy ténylegesen mi történt. Az átvételkor a kétpéldányos, önátírós nyomtatvány másolatát kapja a megrendelő átvételi elismervényként. A javítás után, átadáskor a műhelyben kitöltött, a fizetendő összeg részösszegeit tartalmazó példányt adjuk a megrendelőnek, a visszakért másolati példányra átvezetjük a végösszeget és ez marad nálunk. Innentől az "eredeti" csak a fizető fél birtokában marad. Tehát bármilyen probléma, reklamáció esetén elsődleges, hogy az eredeti, részleteket tartalmazó példányt a megrendelő bemutassa.

 

 


ERZSÉBET UTALVÁNY

2015-től Erzsébet Utalvány elfogadóhely lettünk. A Széchenyi Pihenőkártyával ellentétben az Erzsébet utalvánnyal törvényesen lehet sportszert, kiegészítőket, ruházatot vásárolni.

Tovább

SZEZON ELŐTTI FELKÉSZÍTÉS

Érdemes kihasználni a szezon előtti időszakot a kerékpárok felkészítésére. Különösen ajánljuk ezt azoknak, akik ún. nagyszervizt (árlistában szerviz l.) választanának, mert ez rendkívül időigényes, szezonban csak ritkán és hosszú határidővel tudjuk vállalni.

 

 

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...